loading...
ناز چت | سایت ناز
آخرین ارسال های انجمن
ຖēງiຖ بازدید : 186 چهارشنبه 27 آذر 1392 نظرات (1)

طرز تهیه مارمالاد پرتقال و فلفل

 طرز تهیه مارمالاد پرتقال و فلفل

مواد لازم :
 پرتقال :     ۲ کیلو
لیمو  :   ۱ عدد
فلفل قرمز تازه تند :     ۳-۴ عدد
 شکر   :   ۲ پیمانه


طرز تهیه :
پرتقال را با آب گرم و برس بشویید و خشک کنید. سپس با سیب زمینی پوست کن یا چاقوی تیز رویه رنگی پوست پرتقال را به صورت نوار نازک بردارید و دقت کنید که گوشت سفید پوست هر چه بیشتر روی پرتقال بماند. رویه رنگی را رشته رشته کنید.
فراموش نکنید فلفل را هم تخم می گیرید و خرد می کنید و با پرتقال می جوشانید.

پرتقال را دو نیم کنید و آب بگیرید. لیمو را آب بگیرید و آب لیمو را به آب پرتقال اضافه کنید. پوست سفید پرتقال را با تفاله توی آن خرد کنید و با تخم پرتقال در کیسه بریزید و در دیگ بگذارید. آب پرتقال را صاف کنید، و با رویه رنگی و 4 لیتر آب در دیگ بریزید. دیگ را به جوش بیاورید و روی آتش ملایم 2 ساعت یا بیشتر بجوشانید تا حجم آب به حدود 2  لیتر کمترک برسد.

کیسه را از دیگ در آورید، بگذارید کمی خنک شود و توی دیگ بچلانید؛ سپس شکر را اضافه کنید، آتش را تیز کنید و هم بزنید تا شکر حل شود.15 - 20 دقیقه روی آتش نیز بجوشانید تا مارمالاد ببندد، سپس کف بگیرید، بردارید، پیش از خنک شدن 1 - 2 بار هم بزنید. مقدار فلفل را طبعا ً می توانید کم یا زیاد کنید؛ معمولا ً آن را تند درست می کنند.

ارسال نظر برای این مطلب
این نظر توسط mahdi در تاریخ 1392/09/27 و 18:43 دقیقه ارسال شده است

سلام مایل به تبادل بنر یا لینک هستی؟؟؟؟؟


کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    کدام قسمت سایت فعال تر باشه؟
    از مطالب فانی فاز راضی هستی؟؟
    پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 3114
  • کل نظرات : 502
  • افراد آنلاین : 253
  • تعداد اعضا : 896
  • آی پی امروز : 410
  • آی پی دیروز : 154
  • بازدید امروز : 1,884
  • باردید دیروز : 1,600
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 3,484
  • بازدید ماه : 3,484
  • بازدید سال : 241,499
  • بازدید کلی : 3,137,090
  • ارتباط با مدیران