مواد لازم ترافل گیلاس:
نشاسته ذرت (پودرشده) : ۱ قاشق سوپ خوری (۱۱ گرم)
آرد : ۲ قاشق سوپ خوری (۱۸ گرم)
شکر : یک دوم پیمانه (۷۵ گرم)
شیر (سرد) : دو و یک چهارم پیمانه (۳۶۰ میلی لیتر)
تخم مرغ : ۱ عدد (۵۵ الی ۶۰ گرم)
وانیل شکری : یک چهارم قاشق چای خوری
کره : ۲ قاشق سوپ خوری (۳۲ گرم)
کمپوت گیلاس (خردشده) : به مقدار لازم
رولت : به مقدار لازم
روش تهیه ترافل گیلاس:
نشاسته، آرد و شکر را در تابه ای بریزید، شیر را کم کم به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا غلیظ شود.
زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کرده، زرده را با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ شود.
سفیده را هم جداگانه بزنید تا فرم بگیـرد بعـد به زرده اضافه و با هم مخلوط کنید.
مخلوط نشاسته و شیر را به تخم مرغ ها افزوده و دوباره روی حرارت بگذارید تا کمی غلیظ شود.
از روی حرارت برداشته وانیل و کره را بیفزائید، مخلوط کرده و بگـذاریـد کمی خنـک شـود.
در آخـر گیلاس ها را اضافه کنید.
در ظرف مورد نظر برش های رولت را قرار دهید و مواد آماده شده مخلوط با گیلاس را داخل آن بریزید و به دلخواه تزئین کنید.
نکته:
زمانی که مخلوط نشاسته را به تخم مرغ اضافه می کنید بهتر است مقداری از آن را با تخم مرغ مخلوط کرده سپس بقیه را اضافه کنید.