loading...
ناز چت | سایت ناز
آخرین ارسال های انجمن
ຖēງiຖ بازدید : 161 چهارشنبه 20 آذر 1392 نظرات (0)

طرز تهیه ترافل گیلاس

طرز تهیه ترافل گیلاس

مواد لازم ترافل گیلاس:


 نشاسته ذرت (پودرشده)  :  ۱ قاشق سوپ خوری (۱۱ گرم)

 آرد   :  ۲ قاشق سوپ خوری (۱۸ گرم)

 شکر  :   یک دوم پیمانه (۷۵ گرم)

 شیر (سرد)  :   دو و یک چهارم پیمانه (۳۶۰ میلی لیتر)

 تخم مرغ   :  ۱ عدد (۵۵ الی ۶۰ گرم)

وانیل شکری  :  یک چهارم قاشق چای خوری

کره  :  ۲ قاشق سوپ خوری (۳۲ گرم)

کمپوت گیلاس (خردشده)  :  به مقدار لازم

رولت   : به مقدار لازم

 

 



روش تهیه ترافل گیلاس:


نشاسته، آرد و شکر را در تابه ای بریزید، شیر را کم کم به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا غلیظ شود.

زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کرده، زرده را با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ شود.

سفیده را هم جداگانه بزنید تا فرم بگیـرد بعـد به زرده اضافه و با هم مخلوط کنید.

 
مخلوط نشاسته و شیر را به تخم مرغ ها افزوده و دوباره روی حرارت بگذارید تا کمی غلیظ شود.

از روی حرارت برداشته وانیل و کره را بیفزائید، مخلوط کرده و بگـذاریـد کمی خنـک شـود.

در آخـر گیلاس ها را اضافه کنید.

در ظرف مورد نظر برش های رولت را قرار دهید و مواد آماده شده مخلوط با گیلاس را داخل آن بریزید و به دلخواه تزئین کنید.

نکته:


زمانی که مخلوط نشاسته را به تخم مرغ اضافه می کنید بهتر است مقداری از آن را با تخم مرغ مخلوط کرده سپس بقیه را اضافه کنید.

 

 

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    کدام قسمت سایت فعال تر باشه؟
    از مطالب فانی فاز راضی هستی؟؟
    پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 3114
  • کل نظرات : 502
  • افراد آنلاین : 135
  • تعداد اعضا : 896
  • آی پی امروز : 320
  • آی پی دیروز : 143
  • بازدید امروز : 1,202
  • باردید دیروز : 1,730
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 5
  • بازدید هفته : 6,975
  • بازدید ماه : 45,471
  • بازدید سال : 237,031
  • بازدید کلی : 3,132,622
  • ارتباط با مدیران