شیرینی فندقی مخصوص عید نوروز
مواد لازم :
125 گرم |
مغز فندق بوداده بدون نمک |
125 گرم |
مغز بادام بوداده بدون نمک |
250 گرم |
آرد سفید |
250 گرم |
پودر قند |
یک قاشق مربا خوری |
هل کوبیده |
175گرم |
روغن |
به میزان لازم |
پودر پسته |
طرز تهيه :
ابتدا در ظرفي روغن ريخته و آرد را به آن اضافه ميكنيم و حرارت ميدهيم تا طلايي شود.
هل، بادام و فندق چرخ كرده را به آن ميافزاييم تا سرخ شود. بعد از مدتي آن را از روي حرارت برداشته و ميگذاريم تا سرد شود.
پودر قند را درون يك ظرف مسطح ريخته و با آن مخلوط ميكنيم و با پشت قاشق مواد را صاف كرده و روي آن پودر پسته ميريزيم و به صورت لوزي برش ميزنيم و درون ظرف ديگري ميچينيم.