loading...
ناز چت | سایت ناز
آخرین ارسال های انجمن
ຖēງiຖ بازدید : 156 شنبه 21 دی 1392 نظرات (0)

 

کیک لیمو

 

مقدار : برای 16 نفر

زمان لازم برای آماده کردن مواد : 20 دقیقه

زمان لازم برای درست کردن کیک : 2 ساعت

زمان لازم برای خنک شدن : 2 ساعت

ارزش غذایی : در یک کیک 16 نفره

کالری : 307

 چربی کل 10 گرم

 کلسترول : 100 میلی گرم

چربی اشباع شده : 5 گرم

کربوهیدرات : 52 گرم

چربی تک اشباع شده : 3 گرم

چربی اشباع نشده : 1 گرم

فیبر : 0 گرم

شکر : 36 گرم

پروتئین : 4 گرم

ویتامین آ : 340

ویتامین ث : 4 میلی گرم

سدیم : 96 میلی گرم

کلسیم : 30 میلی گرم

آهن : 1 میلی گرم

ارزش غذایی بر اساس رژیم غذایی 200 کالری در روز نوشته شده است.

 مواد لازم :

کره زده شده   : 2/3 فنجان

 شکر قهوه ای  : ½ فنجان

 آرد سفید  : 2 و 1/2 فنجان

 پوست لیمو شیرین پودر شده :  4 قاشق چای خوری

 تخم مرغ :6 عدد

شکر دانه ریز :2 و 1/4 فنجان

آب لیمو شیرین  :½  فنجان

بکینگ پودر  :¾ قاشق چای خوری

جوز زمینی : 1/8 قاشق چای خوری

پوست لیمو ترش پودر شده : 1 قاشق چای خوری

پودر شکر الک شده : 2 قاشق غذا خوری

 

دستور پخت :


1 - در صورت تمایل می توانید ابتدا مقداری لیموی ژله ای برای تزئین آماده کنید. (طرز تهیه آن در انتها آورده شده است.) فر راروی 350 درجه فارنهایت تنظیم کنید و یک ماهیتابه 33*22/8*5 اینچ را آماده کنید و آن را با ورق فویل بپوشانید.

2 - کره را در یک کاسه بزرگ بریزید و سی ثانیه هم بزنید. به آن شکر قهوه ای اضافه کنید  و آن را هم تا زمانی که کاملا در کره حل شود بزنید. 2 فنجان آرد اضافه کنید و آن را هم بزنید تا خمیر شود، 2 قاشق چای خوری پوست پودر شده لیمو شیرین را همبه این ترکیب اضافه کنید و هم بزنید. سپس خمیر را در ماهیتابه بریزید و آن را فشرده کنید و اجازه دهید برای 20 دقیقه بپزد.

3 - در همین هنگام در یک کاسه متوسط تخم مرغ ها، شکر دانه ریز، باقیمانده آرد، آب لیمو شیرین، بکینگ پودر و جوز زمینی رامخلوط کنید و آن را حداقل برای 2 دقیقه هم بزنید. باقیمانده پوست لیمو ترش و لیمو شیرین را هم در آن بریزید و هم  بزنید.این مخلوط را روی خمیر پخته شده داغ بریزید و بگذارید 20 دقیقه دیگر هم بپزد.  و یا تا زمانی که لبه های کیک به رنگ قهوه ای دربیاید صبر کنید. سپس کیک را از فر بیرون بیاورید و برای مدت یک ساعت بگذارید خنک شود و به مدت 2 ساعت آن را در یخچال قرار دهید.

4 - برای سرو کردن کیک روی آن پودر شکر بپاشید. برای بیرون آوردن کیک از ماهیتابه از فویل استفاده کنید و کیک را به صورت مثلثی ببرید. در صورت تمایل قطعات لیموی ژله‌ای را روی کیک بگذارید . این کیک را می توانید تا 3 روز در یخچال تازه نگه دارید و برای 16 تا 20 نفر سرو کنید.

مواد مورد نیاز برای لیموی ژله ای :

آب     : ¼ فنجان
 شکر     : ¾ فنجان
 2 لیمو شیرین و یا 10 لیمو ترش کوچک ورقه شده


طرز تهیه لیموی ژله ای :


در یک ظرف بزرگ آب و شکر را حل کنید و آنها را بگذارید تا بجوشند. ورقه های لیمو را در آن بگذارید و به آرامی بجوشانید. این عمل را یک تا 2 دقیقه انجام دهید و سپس آنها را از ظرف بیرون بیاورید و بگذارید خنک شوند.
عین همین عمل را هم می توانید با پوست لیمو و دیگر مرکبات انجام دهید.

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    کدام قسمت سایت فعال تر باشه؟
    از مطالب فانی فاز راضی هستی؟؟
    پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 3114
  • کل نظرات : 502
  • افراد آنلاین : 295
  • تعداد اعضا : 896
  • آی پی امروز : 427
  • آی پی دیروز : 154
  • بازدید امروز : 2,951
  • باردید دیروز : 1,600
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 4,551
  • بازدید ماه : 4,551
  • بازدید سال : 242,566
  • بازدید کلی : 3,138,157
  • ارتباط با مدیران