مواد لازم :
جو پخته شده:۱بسته معمولی
جگر مرغ یا قارچ:۱ فنجان خام
نخود فرنگی:به مقدار دلخواه
جعفری:به مقدار دلخواه
هویج:۱ فنجان رنده شده
شیر:۱ پاکت
آرد:۳ قاشق غذاخوری
کره:۱۰۰ گرم
آب مرغ یا آب گوشت:۲ لیوان
طرز تهیه:
جو،جگر،جعفری،هویج و نخود فرنگی را در قابلمه میریزیم و آب مرغ را روی آن میریزیم
و در حرارت کم میپزیم.وقتی جا افتاد کنار میگذاریم تا سرد شود
در قابلمه دیگری کره میریزیم و داغ میکنیم و آرد را اضافه میکنیم
و تفت میدهیم تا کرمی رنگ شود
سپس شیر را اضافه میکنیم هم میزنیم تا بجوشد
وقتی شیر جوشید روی مواد سرد شده میریزیم.
شعله گاز را کم میکنیم و هم میزنیم تا با آن مواد بجوشد
وقتی جوشید خاموش میکنیم.