مواد لازم : برای 4 نفر
قاشق سوپ خوری : روغن زیتون
یک عدد: پیاز متوسط خرد شده
سیر له شده: 2 بوته
گل کلم کوچک ریز خرد شده:1 عدد
آب مرغ : 5 فنجان
قارچ دکمه ای سفید درشت خرد شده: 150 گرم
1 فنجان : گشنیز تازه خرد شده
پونه کوهی:برای تزیین
طرز تهیه:
روغن را در قابلمه ای بزرگ ریخته و روی حرارت ملایم گرم کنید.
پیاز، سیر و گل کلم را در آن بریزید.
حرارت را پایین آورده و بگذارید پیاز و گل کلم حدود 5 تا 10 دقیقه بپزند تا نرم شوند.
آب مرغ، قارچها و سهچهارم گشنیز را به آن اضافه کنید.
اجازه دهید 15 دقیقه روی شعله ملایم بجوشند تا نرم شوند.
سپس از روی حرارت برداشته و بگذارید کمی خنک شود.
سوپ را در غذاساز بریزید تا صاف و یکدست شود.
آن را به قابلمه برگردانید و بگذارید به جوش بیاید بعد به آن نمک و فلفل اضافه کنید.
هنگام سرو آن را با ملاقه در کاسهای بریزید و باقی گشنیز را روی آن بپاشید و در صورت تمایل با پونه کوهی آن را تزیین کنید.
امیدوارم برای پیشگیری از بیماریها و مراقبت از خودتان بتوانید این استراتژیها را به کار ببرید.