loading...
ناز چت | سایت ناز
آخرین ارسال های انجمن
爪Ő尺Ť乇乙Д♣73 بازدید : 330 سه شنبه 25 تیر 1392 نظرات (0)

طرز تهیه چلو دیزی کاشانی

 

چلو دیزی کاشانی

چلو دیزی کاشانی

مواد لازم
برای شش نفر :
 

برنج                                                      4 پیمانه

لوبیای چشم بلبلی                                             2 پیمانه

گوشت بره ( سردست یا ران)                                  نیم کیلو

پیاز                                                    2 عدد متوسط

زردچوبه                                            سه قاشق چایخوری

نمک                                                     به مقدار لازم

روغن                                 100 گرم (نصف لیوان معمولی)

 

طرز تهیه


پیازها را خرد کرده و با کمی روغن سرخ می ‌کنیم تا طلایی شود. سپس زردچوبه را در آن تفت می ‌دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود. گوشت را به قطعات بزرگ تقسیم کرده، آن را به لوبیا ی چشم بلبلی و پیاز داغ اضافه می‌ کنیم و می‌ گذاریم با حرارت ملایم بپزد. پس از نیم ساعت یک قاشق چایخوری نمک به آن اضافه می ‌کنیم و می‌ گذاریم با حرارت ملایم بپزد تا آب آن کاملا کشیده شود.

 پس از پخت کامل گوشت و لوبیا، برنج را شسته و با شش پیمانه آب، نمک و باقی‌ مانده روغن، آن را به مخلوط گوشت و لوبیا اضافه می‌ کنیم و مانند برنج کته یا دمی، می ‌گذاریم تا روی شعله زیاد بپزد و آب آن بخار شود و بعد آن ‌را با حرارت ملایم دم می ‌کنیم. پس از دم کشیدن آن را سر سفره برده و با ماست سفت یا ترشی نوش جان کنید.

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    کدام قسمت سایت فعال تر باشه؟
    از مطالب فانی فاز راضی هستی؟؟
    پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 3114
  • کل نظرات : 502
  • افراد آنلاین : 94
  • تعداد اعضا : 896
  • آی پی امروز : 124
  • آی پی دیروز : 154
  • بازدید امروز : 500
  • باردید دیروز : 1,600
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 2,100
  • بازدید ماه : 2,100
  • بازدید سال : 240,115
  • بازدید کلی : 3,135,706
  • ارتباط با مدیران