loading...
ناز چت | سایت ناز
آخرین ارسال های انجمن
爪Ő尺Ť乇乙Д♣73 بازدید : 307 شنبه 22 تیر 1392 نظرات (0)

طرز تهیه پاچه پلو شیراز

 

پاچه پلو شیراز

پاچه پلو شیراز

مواد لازم


برای 6 تا 8 نفر
برنج یک کیلو
گوشت چر ( دم سینه ) 2/5 کیلو
لپه 250 گرم
کشمش 250 گرم
سرکه شیره به اندازه کافی
زعفران به اندازه دلخواه


طرز تهیه


برنج و لپه و کشمش را پس از پاک کردن و شستن در ظرفی با هم مخلوط می کنند. گوشت را کف قابلمه یا دیگ قرار داده و برنج و لپه و کشمش را روی آن ریخته، زعفران رابه آن اضافه می کنند. ظرف را روی چراغ با حرارت ملایم می گذارند و مقداری سرکه شیره را روی آنها می ریزند. هرگاه که سرکه شیره در حال تمام شدن بود، باز مقداری به آن اضافه می کنند و این کار را تا زمانی که پاچه پلو کاملاً بپزد ادامه می دهند. وقتی که خوراک حاضر شد ، با نان مصرف می کنند .

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    کدام قسمت سایت فعال تر باشه؟
    از مطالب فانی فاز راضی هستی؟؟
    پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 3114
  • کل نظرات : 502
  • افراد آنلاین : 130
  • تعداد اعضا : 896
  • آی پی امروز : 320
  • آی پی دیروز : 143
  • بازدید امروز : 1,181
  • باردید دیروز : 1,730
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 5
  • بازدید هفته : 6,954
  • بازدید ماه : 45,450
  • بازدید سال : 237,010
  • بازدید کلی : 3,132,601
  • ارتباط با مدیران