طرز تهیه پلوی ساده با طعم هل و میخک
مواد لازم
برای یک تا ۲ نفر:
- برنج؛ ۲۰۰ گرم یا یک پیمانه
- آب مرغ؛ ۳ قاشق سوپخوری
- هل؛ ۴ عدد
- میخک؛ ۲ عدد
- نمک؛ نصف قاشق چایخوری
- زعفران ساییده شده؛ یکچهارم قاشق چایخوری
- آب؛ ۲ پیمانه
روش پخت
برنج را به روش معمول همراه مقداری نمک چند ساعت در آب خیس کنید؛ سپس آبمرغ را در کاسه کوچکی بریزید و روی شعله اجاقگاز قرار دهید تا به جوش آید. پس از آن هل و میخک را به صورت درسته اضافه کنید و یک دقیقه حرارت دهید.
برنج خیس شده را همراه ۲ پیمانه آب، زعفران و طعمدهندهها (هل و میخک) و همچنین درصورت نیاز نمک، داخل قابلمهای بریزید و بعد از اضافه کردن کمی روغن، روی شعله اجاقگاز قرار دهید تا آب آن به جوش آید و بالاخره تمام شود.
دمکنی را روی قابلمه بگذارید و مدت یک ساعت برنج را دم کنید.