طرز تهیه نخودپلو با کشمش پلویی
مواد لازم
برنج آبکش شده= سه پیمانه
نخود و کشمش =از هر کدام یک پیمانه
رب انار ترش =دو قاشق غذاخوری
مرغ یا گوشت= 300 گرم
پیاز متوسط =دو عدد
نمک، فلفل و ادویه= به میزان لازم
طرز تهیه
نخود ها را از شب قبل خیس کنید تا نرم شوند و بعد آنها را بپزید. پیازها را نگینی خرد کرده درون تابه ریخته تا کمی سبک شود سپس تکه های مرغ یا گوشت را اضافه کرده تا تفت بخورند و بعد نمک و ادویه زده و نصف استکان آب گوشت افزوده تا خوب پخته شوند. وقتی آب گوشت خشک شد نخود ها و کشمش ها را اضافه کرده و بعد رب انار را افزوده و خوب مخلوط کنید تا به خورد مواد برود در پایان مواد را لابه لای برنج ریخته و برنج را دم کنید.