loading...
ناز چت | سایت ناز
آخرین ارسال های انجمن
爪Ő尺Ť乇乙Д♣73 بازدید : 323 پنجشنبه 13 تیر 1392 نظرات (0)

طرز تهیه مجبوس پلوی لبنانی

 

مجبوس پلوی لبنانی

مجبوس پلوی لبنانی

مواد لازم 

برنج= 4 پیمانه
فلفل دلمه ای= 2 عدد
گوجه فرنگی فیله شده= 4 عدد
پیازسرخ شده= 6 قاشق غذاخوری
فیله مرغ= 500 گرم
هل درسته= 1 قاشق مرباخوری
زیره سیاه نیمه کوب= 1 قاشق مرباخوری
پودرکاری= 1 قاشق مرباخوری
دارچین= 1 قاشق مرباخوری
زرچوبه= 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه درسته= 1 قاشق غذاخوری
زعفران آب کرده= 3 قاشق مرباخوری
برگ بو= 2 عدد
کره و روغن برای سرخ کردن

 


طرز تهیه


برنج را آبکش کرده و کنار می گذاریم فیله های مرغ را با نمک و فلفل مزه دار کرده و بعد در کره تفت می دهیم ( فیله ها را ابتدا با بیفتک کوب می کوبیم و بعد مزه دار می کنیم ) پیازسرخ شده را با فیله گوجه فرنگی روی حرارت متوسط گذاشته تفت می دهیم بعد از 3 دقیقه زیره سیاه + دارچین + زرچوبه + برگ بو+ پودرکاری + فلفل سیاه درسته را به همراه فلفل دلمه ای اضافه کرده خوب با هم مخلوط کرده هم می زنیم تا مواد غلظت بگیرند و درآخر هم زعفران را اضافه می کنیم نیمی از این مواد را لابلای برنج آبکش ریخته و دم می کنیم بعد از آماده شدن برنج آن را در ظرف کشیده و بقیه مواد را روی آن می ریزیم. ( زمان کشیدن برنج برگ بو را درمی آوریم)

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    کدام قسمت سایت فعال تر باشه؟
    از مطالب فانی فاز راضی هستی؟؟
    پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 3114
  • کل نظرات : 502
  • افراد آنلاین : 144
  • تعداد اعضا : 896
  • آی پی امروز : 319
  • آی پی دیروز : 143
  • بازدید امروز : 1,062
  • باردید دیروز : 1,730
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 5
  • بازدید هفته : 6,835
  • بازدید ماه : 45,331
  • بازدید سال : 236,891
  • بازدید کلی : 3,132,482
  • ارتباط با مدیران