loading...
ناز چت | سایت ناز
آخرین ارسال های انجمن
爪Ő尺Ť乇乙Д♣73 بازدید : 473 پنجشنبه 13 تیر 1392 نظرات (0)

طرز تهیه جعفری پلو

 

جعفری پلو

جعفری پلو

مواد لازم 

برنج= 500 گرم یا دو و نیم پمیانه
نمک برای خیس کردن برنج = یک چهارم پیمانه
گوشت سینه مرغ= 400 گرم ( حدوداً )
نمک برای پخت مرغ= 1 قاشق چایخوری
زعفران ساییده = نصف قاشق چاخوری
برگ بو = 1 عدد
سیر =1 حبه
آب = 2 پیمانه
پیاز رنده شده= 1 عدد
روغن محلی یا کره = 4 قاشق سوپخوری یا 60 گرم
کشمش سیاه = 75 گرم یا نصف پیمانه
چاشنی ( ادویه 7 تایی ) = نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه= 1 قاشق چایخوری
جعفری پاک کرده و ریز خرد شده= 200 گرم


طرز تهیه


برنج را پاک کنید و در کاسه ای بریزید و با آب بشویید تا اب آن زلال شود ( زمانی که برنج را خیس کردید باید حدود 4 انگشت روی آن آب قرار بگیرد ) سپس برنج را با یک چهام پیمانه نمک خیس کنید .
مرغ را با نمک ، زعفران ، برگ بو ، سیر و 2 پیمانه آب بپزید تا آب مرغ کاملا به خوردش برود .
سپس استخوان های مرغ را بگیرید و آن را ریش ریش کنید . پیاز را با کره تفت دهید تا طلایی شود گوشت مرغ ریش شده را داخل پیاز بریزید و کمی تفت دهید . کشمش پاک کرده را بشویید و با مرغ و پایز کمی تفت دهید .

در آخر ، ادویه ، فلفل سیاه و جعفری ا ینز با تمام مواد خوب تفت دهید . سپس برنج را به روش چلوی ساده آبکش کنید و( قابلمه ای را تا نیمه آب کنید و روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش آید سپس برنج را داخل آب در حال جوش بریزید و اجازهدهید برنج بجوشد تا نرم شود ، سپس آن را در آبکش ریخته و آب سرد روی آن بگیرید )
مایه مرغ را لا به لای پلو بدهید و پلو را دم کنید . سپس آن را در دیس بکشید و سرو کنید .

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    کدام قسمت سایت فعال تر باشه؟
    از مطالب فانی فاز راضی هستی؟؟
    پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 3114
  • کل نظرات : 502
  • افراد آنلاین : 234
  • تعداد اعضا : 896
  • آی پی امروز : 322
  • آی پی دیروز : 154
  • بازدید امروز : 973
  • باردید دیروز : 1,600
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 2,573
  • بازدید ماه : 2,573
  • بازدید سال : 240,588
  • بازدید کلی : 3,136,179
  • ارتباط با مدیران