طرز تهیه سبزی پلوی ترکی یا بِزلیه لی پیلاو
مواد لازم برای 4 نفر:
روغن مایع : 2 قاشق غذاخوری
کره : 2 قاشق غذاخوری
پیاز سفید متوسط: یک عدد، ساطوری
برنج : 320 گرم، خیسانده
آب مرغ : 750 میلی لیتر، 3 پیمانه
نخود فرنگی : 200 گرم
شوید ساطوری: 6-7 قاشق غذاخوری
نعناء ساطوری: 4-5 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
روش تهیه:
-کره و روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز را 5 دقیقه در آن تفت دهید.برنج را اضافه کرده و یک دقیقه بچرخانید.هنگامی که کاملا به کره آغشته شد،آب مرغ را اضافه کنید.
-به ازای هر پیمانه برنج نصف قاشق چایخوری نمک به غذا اضافه کرده و شعله را زیاد کنید تا به جوش آید.10 دقیقه صبر کنید تا برنج کمی در آب مرغ نرم شود.
-سبزی های ساطوری ونخود فرنگی را به برنج اضافه کرده و با احتیاط مخلوط کنید تا برنج خرد نشود.شعله را کم کرده و هنگامی که آب مرغ تبخیر و جذب غذا شد، درقابلمه را ببندید و روی شعله ملایم 20 دقیقه آن را دم کنید.
نکات:
-به جای آب مرغ از آب جوش استفاده کنید.
اگر مایلید درهنگام اضافه کردن نخود فرنگی، دو هویج متوسط که نگینی ریز خرد کردهاید اضافه کنید.