loading...
ناز چت | سایت ناز
آخرین ارسال های انجمن
爪Ő尺Ť乇乙Д♣73 بازدید : 235 دوشنبه 10 تیر 1392 نظرات (0)

طرز تهیه باقلا قاتق

 

باقلا قاتق

باقلا قاتق

مواد لازم 



250 گرم

لوبیای مخصوص باقلاقاتق

200 گرم

کره

یک بوته

سیر

4-3 عدد

تخم مرغ

2/1 فنجان یا  شوید تازه : 100 گرم

شوید خشک

یک قاشق چایخوری

زرد چوبه

به مقدار لازم

نمک و فلفل

 


طرز تهیه :

لوبیای مخصوص باقلا قاتق را شسته و یک روز قبل آن را خیس می کنیم . سپس پوست آن را می گیریم . سیر را پوست گرفته و خرد می کنیم و با کره کمی تفت می دهیم . باقلای پوست گرفته را اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم . زرد چوبه و شوید را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم . به باقلا آنقدر آب اضافه می کنیم تا یک بند انگشت روی آن را آب بگیرد . شعله را ملایم کرده و می گذاریم بپزد ، ولی له نشود . نمک و فلفل آن رامیزان کرده و 3 عدد تخم مرغ را هم می زنیم و به خورشت اضافه  می کنیم و در ظرف را می گذاریم تا تخم مرغ ها کمی سفت شوند و سپس آن را در ظرف می کشیم . یکی از تخم مرغ ها را نیمرو کرده و در وسط ظرف خورشت قرار می دهیم .

یادآوری :

 اگر لوبیای باقلا قاتق را کمی سرخ کنیم ، هنگام پختن له نمی شود .

 این نوع خورش باید کمی آب داشته و جا افتاده باشد .

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    کدام قسمت سایت فعال تر باشه؟
    از مطالب فانی فاز راضی هستی؟؟
    پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 3114
  • کل نظرات : 502
  • افراد آنلاین : 125
  • تعداد اعضا : 896
  • آی پی امروز : 322
  • آی پی دیروز : 143
  • بازدید امروز : 1,442
  • باردید دیروز : 1,730
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 5
  • بازدید هفته : 7,215
  • بازدید ماه : 45,711
  • بازدید سال : 237,271
  • بازدید کلی : 3,132,862
  • ارتباط با مدیران