طرز تهیه باقلا قاتق
مواد لازم
250 گرم
لوبیای مخصوص باقلاقاتق
200 گرم
کره
یک بوته
سیر
4-3 عدد
تخم مرغ
2/1 فنجان یا شوید تازه : 100 گرم
شوید خشک
یک قاشق چایخوری
زرد چوبه
به مقدار لازم
نمک و فلفل
طرز تهیه :
لوبیای مخصوص باقلا قاتق را شسته و یک روز قبل آن را خیس می کنیم . سپس پوست آن را می گیریم . سیر را پوست گرفته و خرد می کنیم و با کره کمی تفت می دهیم . باقلای پوست گرفته را اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم . زرد چوبه و شوید را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم . به باقلا آنقدر آب اضافه می کنیم تا یک بند انگشت روی آن را آب بگیرد . شعله را ملایم کرده و می گذاریم بپزد ، ولی له نشود . نمک و فلفل آن رامیزان کرده و 3 عدد تخم مرغ را هم می زنیم و به خورشت اضافه می کنیم و در ظرف را می گذاریم تا تخم مرغ ها کمی سفت شوند و سپس آن را در ظرف می کشیم . یکی از تخم مرغ ها را نیمرو کرده و در وسط ظرف خورشت قرار می دهیم .
یادآوری :
اگر لوبیای باقلا قاتق را کمی سرخ کنیم ، هنگام پختن له نمی شود .
این نوع خورش باید کمی آب داشته و جا افتاده باشد .