طرز تهیه کلم پلو
مواد لازم
1 کیلو
برنج
1 تا 5/1 کیلو
کلم
5/0 کیلو
گوشت چرخ کرده
یک قاشق چایخوری زعفران ساییده
3 قاشق سوپخوری
پیاز سرخ شده
2 قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی
150 گرم
روغن
کمی آبلیمو یا آب نارنج
کمی زیره
3-2 قاشق سوپخوری
سرکه
به مقدار لازم نمک و فلفل
طرز تهیه:
برنج را شسته و آن را از قبل خیس می کنیم. گوشت را با 2 قاشق سوپخوری پیاز سرخ شده تفت می دهیم . سپس رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل و در صورت دلخواه آب لیمو یا آب نارنج را به آن افزوده و گوشت را با 2 لیوان آب می بپزیم تا آب آن کاملاً کشیده شود. کلم را به صورت رشته های باریک خرد می کنیم و در قابلمه تقریباً بزرگی همراه با مقداری آب و سرکه می گذاریم چند جوش زده تا بوی کلم از بین برود. سپس آن را آبکش کرده، با 2 قاشق سوپخوری روغن تفت می دهیم و گوشت و زعفران حل شده را هم اضافه می کنیم. بعد از آبکش کردن برنج، گوشت و کلم را با زیره در لابلای آن می ریزیم و مقداری روغن روی برنج ریخته، صبر می کنیم تا با شعله ملایم دم بکشد.