loading...
ناز چت | سایت ناز
آخرین ارسال های انجمن
爪Ő尺Ť乇乙Д♣73 بازدید : 239 دوشنبه 10 تیر 1392 نظرات (0)

طرز تهیه پلوی آلو و اسفناج

 

طرز تهیه پلوی آلو و اسفناج

طرز تهیه پلوی آلو و اسفناج

مواد لازم برای 6 تا 8 نفر:

برنج                                          4 پیمانه (600 گرم)

اسفناج                                      یک و نیم کیلوگرم

پیاز داغ                                      4 قاشق سوپ‌خوری

آلو زرد طلایی                                          200 گرم

شکر                                         2 قاشق سوپ‌خوری

گوشت ماهیچه                                          750 گرم

زردچوبه                            یک دوم قاشق چای‌خوری

پیاز                                                       1 عدد

روغن یا کره                                           150 گرم


روش تهیه:

* ابتدا برنج را آبکش کنید.

* اسفناج را پس از تمیز کردن خرد کرده و با 20 گرم کره تفت دهید.

* پیاز را سرخ کنید و روغن آن را جدا سازید.

* در ظرف مناسبی آلو را با 2 قاشق سوپ‌خوری شکر و 1 پیمانه آب با حرارت ملایم بپزید.

* گوشت را همراه با زردچوبه و پیاز آب‌پز کنید تا تقریباً بدون آب شود.

* اکنون قابلمه مناسبی را انتخاب کنید. مقداری روغن در آن بریزید. یک کفگیر برنج در آن ریخته و رویش را با مقداری اسفناج، آلو، پیاز داغ و گوشت پر کنید. مجدداً این کار را تکرار کنید.

* سپس کره یا روغن و زعفران حل شده را روی سطح آن بدهید و پلو را دم کنید.

* مدت پخت آن 30 دقیقه می‌باشد.

* اکنون پلو را در دیس زیبایی کشیده، رویش را با برنج زعفرانی تزئین کنید.

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    کدام قسمت سایت فعال تر باشه؟
    از مطالب فانی فاز راضی هستی؟؟
    پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 3114
  • کل نظرات : 502
  • افراد آنلاین : 134
  • تعداد اعضا : 896
  • آی پی امروز : 305
  • آی پی دیروز : 143
  • بازدید امروز : 824
  • باردید دیروز : 1,730
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 5
  • بازدید هفته : 6,597
  • بازدید ماه : 45,093
  • بازدید سال : 236,653
  • بازدید کلی : 3,132,244
  • ارتباط با مدیران