loading...
ناز چت | سایت ناز
آخرین ارسال های انجمن
爪Ő尺Ť乇乙Д♣73 بازدید : 289 یکشنبه 09 تیر 1392 نظرات (0)

روش تهیه دیگچپه غذای سنتی مشهد

 

روش تهیه دیگچپه غذای سنتی مشهد

روش تهیه دیگچپه غذای سنتی مشهد

مواد مورد نیاز :
برنج نیم دانه : 250 گرم
شکر : 250 گرم
هل : 10 گرم
شیر : 2 لیتر
زعفران : در صورت دلخواه  کمی


روش تهیه :
برنج نیم دانه را 2-3 ساعت خیس کنید ، آب آن را خالی کرده و برنج را با شیر بگذارید آرام بجوشد تا برنج حالت خمیری پیدا کند.
شکر و هل را اضافه کنید ،سپس شعله را بسیار کم کنید و دم کنی روی دیگ بگذارید و یک ساعت اجازه دهید ،دیگچه دم بکشد.

دیگچه را همانطور گرم در یک ظرف مستطیل شکل به ابعاد 20*30 پهن کنید و روی آن پودر پسته بپاشید.
وقتی خنک شد با کارد برش دهید و سرو کنید.
دیگچه در مشهد به عنوان عصرانه یا صبحانه صرف می شود.

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    کدام قسمت سایت فعال تر باشه؟
    از مطالب فانی فاز راضی هستی؟؟
    پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 3114
  • کل نظرات : 502
  • افراد آنلاین : 277
  • تعداد اعضا : 896
  • آی پی امروز : 413
  • آی پی دیروز : 154
  • بازدید امروز : 2,022
  • باردید دیروز : 1,600
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 3,622
  • بازدید ماه : 3,622
  • بازدید سال : 241,637
  • بازدید کلی : 3,137,228
  • ارتباط با مدیران